fbpx
Blog
 • Начало
05
09
2020
Кросфит за начинаещи

КРОСФИТ ЗА НАЧИНАЕЩИ ОТ 25 СЕПТЕМВРИ – НОВ КУРС

Надяваме се, че успяхте да се насладите на лятото в пълния му блясък. Сега, когато повечето от нас са на местна софийска почва, ви припомняме, че и тук можете да прекарате приятни часове и да изпитате вълнуващи емоции. Защото на 25 септември стартира новият ни кросфит курс за начинаещи, а първите 4 тренировки са безплатни.

Какво предлагаме

Курсът е с продължителност 6 седмици, с тренировки 2 пъти в седмицата – вторник от 19.30 ч. и петък от 19.30 ч., общо 12 посещения.

За да се чувствате уверени, че кросфит е вашият спорт, ви даваме 4 посещения, в които да прецените дали тренировките ви допадат. Ако след този период решите да се откажете, няма да дължите нищо. Ако сме успели да ви запалим, цената на курса е 150 лв. След него ще можете да посещавате груповите занимания в залата в зависимост от избрания абонаментен план.

За кого е подходящ кросфит за начинаещи

Кросфит може да се практикува от всеки, независимо от пол, възраст и физическа подготовка. В курса за начинаещи ще се запознаете с основните движения в кросфит и правилното им изпълнение. Това ще ви даде увереност, когато започнете да посещавате груповите занимания и ще минимизира риска от травми. Не се притеснявайте, ако не сте във форма – това е без значение, защото треньорите ще ви покажат как да се движите и да се адаптирате към тренировките постепенно, в зависимост от това какви са личните ви възможности. Курсът е подходящ и за тийнейджъри.

Какво да очаквате

Ето и на какво ще ви научат нашите сертифицирани треньори през тези 6 седмици:

 • Squat (клякане)
  Back squat (клякане с тежест на гръб)
  Front squat (клякане с тежест на гърди)
  Overhead squat (клякане с тежест над глава)
  Press (преса /избутване на тежест от рамене над главата)
  Push press (преса с подклек)
  Push jerk (преса с двоен подклек)
  Deadlift (мъртва тяга)
  Medicine ball clean (обръщане с медицинска топка)
  Sumo deadlift high pull (сумистка мъртва тяга с високо издърпване)
  Push up (лицева опора)
  Pull up (набиране)
  Burpee (бърпи)
  Lunge (напад)
  И други

Записването става през графика на сайта ни, като трябва да изберете деня и часа на първата тренировка (25.09/ 19.30 ч.), а след това да създадете профил в системата ни. Можете да го направите ТУК.

* Курсът ще се състои при записани 6 човека.