fbpx
За записване: +359 886 321 377
Общност

ОБЩНОСТ

Ако има нещо, което отличава кросфит от всички останали видове групови тренировки, то това е общността. За нас тя е толкова важна, колкото и мотивацията ни да тренираме, желанието да имаме правилна техника на движенията и да сме здрави.

 

За съжаление, днес агресията, страхът и злобата никак не са ни чужди. Много често те са породени от изолацията и самотата на ежедневието ни, от липсата на общност, в която да споделяме и да изживяваме нови неща. Как кросфит може да промени това?

 

Всъщност, няма специална рецепта. Но е факт, че в края на работния ден в залата се събират различни хора, които заедно се потят, работят усилено върху слабостите заедно и заедно постигат успехи. Чрез тези преживявания те стават приятели и между тях вече няма бариери. Ставаме приятели с хора, с които дори не сме си представяли. И така, очакването, което някога сме имали за себе си и останалата част на света, започва да се променя. А може би, малко по малко, започваме да гледаме различно и на хората извън залата, сякаш всеки е потенциален приятел или член на общността.

 

Ето защо смело можем да заявим, че кросфит е за всеки, незвисимо от пол, възраст, раса и физическа подготовка. Кросфит е за този, който иска да намери нови приятели и да бъде приятел; за този, за когото е важно да се развива и всеки път да е малко по-добър от предишния.

 

Но нека да прочетете за това чувство на общност от хората, които тренират в залата, от първо лице.

Венета
Белчева
Community athlete
Станислав
Петров
Марияна
Раева
Ваклин
Кръстев