fbpx
Blog
  • Начало
07
10
2019

Кросфит за деца в CrossFit Serdika

Добре дошли на нашите CrossFit Kids занимания


CrossFit Kids e забавна и раздвижена програма за обща физическа подготовка, насочена към нуждите и възможностите на Вашите деца. Подходяща е за деца от 5 до 15 години, разделени в две възрастови групи –  до и над 10 години. Нашите треньори са квалифицирани CrossFit Level One/Two & CrossFit Kids, имат дългогодишен опит в преподаването на CrossFit и самите те са или родители, или хора, изпълнени с желание да виждат как децата и подрастващите растат щастливи, здрави и уверени в своите възможности.


CrossFit Kids ще помогне на Вашите деца чрез забавни игри и упражнения да подобрят своите умения и качества като координация, баланс, издръжливост, сила и др. Чрез правилно изпълнение и постоянство децата Ви ще добият физическа култура, която ще им остане като основа за цял живот, ще подобри спортните им постижения и ще ги предпазва от травми. В допълнение ще получите, както сочат множество изследвания и споделен опит в CrossFit общността, подобрени познавателни способности, деца със зачервени бузи и много блясък в очите.

Цената на заниманията е 13 лв. на час, като до края на годината тя ще бъде промоционална: 10 лв. на час.
Часовете за деца от 10+  годишна възраст ще се провеждат в събота от 15.00 до 15.50, а за групата 5 до 10-годишни – от 16.15 до 17.00 ч.

Няколко важни уточнения:


    • направете така, че да доведете детето поне 10 минути преди началния час на заниманието. Хубаво е да има собствена бутилка с вода. Нека детето носи удобни дрехи за спортуване и отделно да си носи чисти маратонки – за ползване само в залата (като за час по физическо в училище)
    • преди заниманието, треньорът, който ще го води, ще Ви предупреди колко време очаква да продължи. След като оставите своето дете на грижите на треньора, очакваме че след уреченото време ще дойдете навреме да го приберете или изрично да разрешите детето Ви да си тръгне само (само за деца над 12 години!)
    • както при всяка игра или физическа активност е съвсем очаквано след нея детето Ви да изпита някаква степен на умора и слабост в мускулите. Това не бива да Ви притеснява, тъй като този процес при децата протича бързо и се подпомага от добро хранене и почивка.
    • ако детето Ви има някакви моментни контузии, получени в училище или при практикуването на други спортове, ние ще се погрижим упражненията да бъдат прецизирани, така че детето Ви да се възползва максимално и да напредва с всяко едно посещение. Единствено Ви молим предварително да ни уведомите, ако има нужда, за да съобразим възможностите своевременно.

Ако имате допълнителни въпроси или притеснения, свъжете се с нас! Ние искаме Вашите деца да изживяват забавно времето си с нас, да се учат на нови неща, а вие да се чувствате спокойни и уверени с нашата програма, така че ще се радваме да поговорим, ако имате желание.

 

Полезна препратка:

https://www.boxrox.com/kids-should-do-crossfit/