fbpx
Blog
  • Начало
03
04
2020

Онлайн събитие в подкрепа на кросфит залите по света

Едно от най-големите достойнства на кросфит общността е нейната задружност. В добри и лоши времена. Сега, когато залите по света, включително и нашата, са затворени заради COVID-19 пандемията, CrossFit, Inc. създаде онлайн събитие в тяхна подкрепа. „Support Your Local Box Fundraiser” или „Подкрепи залата, в която тренираш“ е състезание, в което всеки може да участва и да даде едно рамо на своята зала.

Форматът на събитието е следният:
В продължение на 3 седмици CrossFit HQ ще обявява 3 тренировки, всяка една от които, ще бъде придружена със скалирана вариация, която може да бъде изпълнена с минимално или никакво оборудване, подходяща за атлети от всякакво ниво. Всеки ще участва в класирането и ще вижда името си сред тези на неговите близки и приятели, както и на всички други атлети. Регистрацията става на games.crossfit.com/open и ще продължи до края на състезанието. Първата тренировка ще бъде обявена на 3 април.

Как да се включим?
Всеки един може да вземе участие в тази кампания, независимо дали тренира кросфит или не. Заплащането не е задължително. Напълно разбираемо е всеки да изпитва финансови трудности в подобни моменти, затова кампанията не поставя бариери пред нито един, който желае да участва.
Първата стъпка, която участниците трябва да направят, е да се регистрират в платформата на състезанието. При регистрация, всеки участник ще има опцията да се запише безплатно или да направи дарение, в размер вариращ от 20$ до 1000$. При избор на второто, участникът трябва да отбележи за коя кросфит зала да отиде неговото дарение. Когато състезанието приключи, всички дарения ще бъдат преведени на съответната зала в пълния им размер.

Знаем, че всички вие носите състезателен дух и ще се радаваме, колкото може повече от вас да проявят инициатива и да се включат в това събитие.
При въпроси можете да се обърнете към екипа на CrossFit Serdika.
Благодарим ви!
#SupportYourLocalBox