fbpx
Blog
  • Начало
11
09
2021

CROSSFIT SERDIKA ще бъде домакин на ТHE GYMNASTICS COURSE

Препоръчаният от CrossFit Тhe Gymnastics Course ще се проведе на 25 и 26 септември 2021

През септември CrossFit Serdika ще приеме най-успешния гиманастичести семинар в света: THE GYMNASTICS COURSE. Той ще се проведе за първи път в България, а нашата зала е избрана да бъде първият домакин. Семинарът ще се състои на 25 и 26 септември 2021 г.

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ

В рамките на 2 дни THE GYMNASTICS COURSE ще премине през всички по степен на трудност движения в гимнастиката, както на теоретично, така и на практическо ниво. След него участниците ще имат знанията да изпълняват и да преподават всички движения безопасно на спортисти от всякакъв ранг. Специално внимание се обръжда и на програмирането.

ПРОГРАМА

  • ДВУДНЕВЕН СЕМИНАР – регистрацията на първия ден започва 8:30 часа. И двата дни семинарът започва с начален час 9.00 ч. и приключва около 17.00 часа.
  • ДВИЖЕНИЯ – диапазонът от движения включва [Динамична Загрявка] [Hollow/Arch] [L-Sit] [Strict Pull Up] [Kees-to-elbo/Toes to bar] [Gymnastic Kip Swing] [Butterfly Pull-Up] [Bar Muscle-ups][Handstand Push-ups] [Free Standing Handstand] [Ring Muscle-ups] [Handstand Walk] и други.

За да се запишете за семинара, ползвайте този линк: Тhe Gymnastics Coursе

Повече информация и отговори на въпроси можете да откриете тук.

Очакваме Ви!